Skip to content

Hoe werkt het

In het Naaicafé zijn voor nu 6 complete werkplekken* beschikbaar. Via de agenda kun je voor 2 uur een werkplek reserveren.
Hierin kun je bij een ‘Werkplek met begeleiding’ aan eigen projecten werken, of je laten inspireren door de aanwezige materialen en patronen.

Wil je weer opstarten of heb je net de basis onder de knie?
Dan is de ‘Textielkneepjes’ cursus van 4 lessen, voor de verfijnde technieken, zeker wat je zoekt.

Lessen zijn tot 24 uur voor aanvang kosteloos te annuleren via de agenda.
De eerste keer dat je reserveert moet je een klantenaccount aanmaken. Daarna kun je steeds direct in de agenda reserveren mits er een van de zes plekken vrij is. Is er op de jouw gekozen datum geen plek dan kan je je aanmelden voor de wachtlijst.

Reserveer een werkplek inclusief alle benodigde tools en begeleiding. Zo ben je verzekerd van voldoende ruimte en aandacht.

Beginner

Geen ervaring met dit alles maar wil je weten of het iets voor jou is, werken met naaimachines, stoffen en patronen? Dan boek je een ABC-tje (Absolute Beginners Cursus)

Kosten betaling

Betaling
Betaling geschiedt per betaalverzoek achteraf of aan eind van de les. Direct online betalen bij reserveren is nog uitgesteld evenals de digitale strippenkaart i.v.m. de ontwikkelingen in verband met Corona

Kosten:
Voor 2 uur ‘Werkplek met begeleiding’ of de cursus ‘Textielkneepjes’*
€ 20,00 inclusief, begeleiding, koffie/thee, exclusief stoffen en fournituren.

*Toeslag op de cursus Textielkneepjes: €5,- per lespakket