Skip to content

Reviews

Liane

Nadat de live lessen noodgedwongen moesten stoppen ben ik online lessen gaan volgen. En wat schetste mijn verbazing het werkt bijna net zo goed als de live lessen. Iedereen krijgt voldoende tijd en aandacht voor haar eigen project, de uitleg is superduidelijk door de cameraopstelling waardoor Caroline tussen twee camera’s kan switchen. Het enige wat ik echt mis is de koffie 🙂 Achter mijn eigen naaitafel krijg ik elke keer toch weer het ‘naaicafe- gevoel’. Totdat we weer live bij je kunnen komen, blijf ik zeker de online lessen volgen.


Mirjam

De online lessen patroontekenen zijn super! Alles is heel goed te volgen door de twee camera’s, jouw uitleg en de hand-outs. Het is heel fijn dat je voor alle vragen de tijd neemt. Je uitleg is heel beeldend, doordat je het voordoet met papier, waardoor het patroon gaat “leven”. Zo krijgen we echt een beeld van wat elke aanpassing in het patroon voor gevolgen heeft. En ik bewonder je geduld 🙂

Het is fijn om de hand-outs een dag (of 2) van tevoren te ontvangen, zodat je er alvast naar kunt kijken als je wilt. Dit bedoel ik voor de nieuwe online groepen, wij zijn natuurlijk de testgroep 🙂

Verder heb ik gemerkt dat 4 lessen prettig werkt, overzichtelijk is. 10 lessen aan 1 stuk vind ik veel, een vrije week in het midden zou voor mij prettiger werken.

Vanuit huis de cursus doen is me echt supergoed bevallen, dus ik zeg: vooral doorgaan (Barry Stevens)!

 

Petra

Ik vind de online lessen erg leuk en goed te volgen, de uitleg en instructies die je vooraf krijgt zijn duidelijk en het fijne is dat je eigenlijk meteen je vragen kunt stellen en ook kunt leren van je medecursisten. Eigenlijk een soort privéles in een groep, wat juist ook gezellig is. Dus hoewel een scherm (i.h.a.) niet kan tippen aan ‘live’, is het zeker een aanrader en een goed – wellicht blijvend – alternatief!